Drejning fortsättning KVÄLL start 25 september

I lager
Antal: 5

3 950 kr

Plats
Kursen hålls i min verkstad på Eggegrundsvägen 14 i Kärrtorp, ett par minuters promenad från t-bana och bussar.

Tid
18 timmar kurstid fördelat över 5 tillfällen under onsdagar 25 september till 23 oktober 2024 kl 17.15-21.00 de första 4 tillfällena och 17.15-20.15 sista tillfället. 

Upplägg
Kurs i drejning för dig som drejat tidigare och vill fortsätta utvecklas på egen hand men med handledning.
Det finns 6 platser och alla kursdeltagare har tillgång till egen drejskiva under hela kursen.
Under de 4 första tillfällena drejar, beskickar och dekorerar vi. Du väljer vad du vill fokusera på och jag finns tillgänglig för handledning. Några exempel skulle kunna vara att dreja en serie av likadana föremål eller att öva på slutna former.
Till det 5:e tillfället har jag bränt era alster och vi glaserar.
Passen är något längre de 4 första tillfällena för att det ska finnas gott om tid att skapa vid drejskivan. 

Detta ingår
3 kg stengodslera, därefter 85 kr/kg i materialkostnad
Nyttjande av engober, underglasyrer och glasyrer
Bränning
Kaffe/te och frukt/fika

Övrig info
Färdiga alster kan hämtas upp ca 2 veckor efter sista kurstillfället.

Ta med oömma kläder och skor som tål att bli lite leriga och gärna någon mindre handduk (leran går bort i tvätten). Det går bra att lämna arbetskläder i verkstan mellan kurstillfällena.
Det finns micro att värma eventuell matlåda i.

Om alla kurser är fullbokade för tillfället så skriv upp dig på mitt nyhetsbrev för att få info om när kommande kurser släpps!
Du kan också maila mig på [email protected] för att stå på reservlista ifall det blir något avhopp.
Jag tar tyvärr inga förbokningar på kurserna.

Betalning
För kurs går det att välja faktura som betalsätt i kassan. Kursen faktureras då ett par veckor före kursstart.
Välj "Vid bokning av kurs - ingen frakt" i kassan för att inte betala frakt. 


Hoppas att vi ses :)
Bokningsregler
Kursen gäller för dig som bokat och beställt, men vill du namnändra kan du göra det genom att maila till [email protected]. Bokar du för flera personer, vänligen ange förnamn på övriga deltagare.

Full återbetalning gäller i 14 dagar från bokningsbekräftelse (gäller ej om kursens startdatum ligger inom 14 dagar från bokningstillfället).
Vid avbokning efter 14 dagar från bokning dras en avbokningsavgift om 500 kronor per bokad plats.
Vid avbokning 14 dagar eller senare innan kursstart återbetalas bara 50% av kursavgiften, vid avbokning 7 dagar eller senare innan kursstart återbetalas inte kursavgiften. Om jag har någon som kan ta din plats behöver du bara betala avbokningsavgiften.

Inställd kurs eller ändrade tider
Om jag tvingas ställa in en kurs före kursstart har du rätt att återfå den kursavgift som du har betalt. Detta gäller exempelvis om jag behöver ställa in en kurs som har för få anmälda kursdeltagare. Detsamma gäller om jag tvingas ändra tidpunkterna för kurstillfällena på ett sätt som medför att du inte kan delta på kursen. 

Minderåriga kursdeltagare
Minderåriga kursdeltagare är välkomna på egen hand från 16 år, under förutsättning att de har målsmans tillstånd och anger målsmans kontaktuppgifter vid bokning. Kursdeltagare 12-15 år är välkomna tillsammans med målsman, dvs. båda anmäler sig till kursen.

Force majeure
Om jag måste ställa in en kurs eller ändra ett kursupplägg av skäl som jag inte kan kontrollera (”force majeure”) har du inte rätt att få pengarna tillbaka för kursen du anmält dig till. Dessa skäl kan exempelvis vara naturkatastrofer, bränder, strejker, pandemier, allvarlig smittspridning och liknande händelser som jag inte rimligtvis kunnat förutse. Om jag behöver göra ändringar i kursupplägget kommer jag informera dig om detta, alternativt kommer du få information om när kursen planeras att genomföras nästa gång. Skulle kursen bli inställd med anledning av force majeure mycket långt i förväg, kan du ändå ha rätt att få pengarna tillbaka. Kontakta alltid mig om du har frågor.

Personuppgifter
Genom medverkan på kurs godkänner deltagaren att jag inhämtar och behandlar personuppgifter om deltagaren enligt policyn.

Läs mer under Köpvillkor